service

incarcari

retele

gps-uri

webdesign

contact

Incarcari cartuse toner si cerneala

Reumpleri cartuse, reincarcari cartuse, reumplere cartuse, umplere cartus, reincarcare cartuse, incarcare cartuse este acelasi lucru, importanta este calitatea pe care noi o oferim, la cel mai inalt nivel , diversificand si imbunatatind sistematic serviciile noastre. It Pro Service a reusit sa ofere clientilor sai produse si servicii profesioniste, de calitate cat si sprijin si consultanta in ceea ce priveste domeniul consumabilelor.

Procedeul de refill particular fiecarui consumabil este controlat pana in cele mai mici detalii pentru a obtine raportul optim intre parametrii de functionare: calitatea printarii, numarul de pagini per ciclu si asigurarea longevitatii. Materiile prime folosite sunt de cea mai buna calitate.Preturi

Reincarcariarcari cartuse TONER FARA CIP = 50 lei

Reincarcariarcari cartuse TONER CU CIP = 85 lei

Reincarcariarcari cartuse CERNEALA NEAGRA = 15 lei

Reincarcariarcari cartuse CERNEALA COLOR = 25 lei

 

 

Remanufacturari cartuse

Remanufacturarea se adreseaza in special consumabilelor pentru imprimantele laser si copiatoarelor si consta in inlocuirea principalelor componente care dezvolta o anumita uzura in timp, uzura ce duce implicit la degradarea calitatii imprimarii (schimbare cilindrii, lamele de stergere, pinioane etc.).

Conditii optime de utilizare